Podstawowe dane nt. firmy - Formularz firmy
1. Wypełnij informacje o profilach socialmedia oraz systemach z jakich korzystasz
2. Dodaj opis firmy
Uzupełnij kluczowe informacje dotyczące zakupów
3. Uzupełnij informacje wyświetlane w profilu takie jak logo, zdjęcie w tle oraz informacje o regulaminach
Zdjęcia te będą widoczne na profilu Twojej firmy w zakładce „O cateringu”
UWAGA! - zwróć uwagę na wymagania dotyczące plików graficznychW tej zakładce możesz wpisać dodatki możliwe do zamówienia przez klienta wraz z dietą Dodatki
Będą one wyświetlane przy podsumowaniu zamówienia
Konfiguracja kalendarza pozwala na wyeliminowanie dni, w których zamówienia nie będą obsługiwane. Ma to szczególne znaczenie w dni okołoświąteczne oraz inne, kiedy np. Twoja firma nie będzie pracować. Jeśli nie dostarczasz jedzenia w niedzielę, nie musisz tu zaznaczać niedziel, jeśli dostawy niedzielne zostały skonfigurowane w zakładce Podstawowe dane nt. firmy
W tej zakładce możesz ustawić wyprzedzenie z jakim dieta musi być zamówiona. Pamiętaj, że jeśli korzystasz z różnych firm transportowych mogą one wymagać różnych terminów. Link
Określ, jak system ma naliczać koszty dostaw w przypadku, gdy kilka zamówień będzie dostarczane pod ten sam adres w tym samym czasie. Link
Strefy dostaw to miejsca, do których będzie trafiał Twój catering. Link
Konfigurując strefy dostaw, możesz wybrać jednego z operatorów, z którymi masz podpisaną umowę
Po wybraniu operatora wszystkie aktualne obszary, w jakich operator dostarcza jedzenie, zostaną włączone.
Konieczne jest:
Poza powyższymi opcjami możesz wybrać i zdefiniować własną strefę dostaw. Po wybraniu tej opcji konieczne jest zdefiniowane, w jakich obszarach jedzenie ma być dostarczane
Rabat na całą ofertę możesz zdefiniować w zakładce „Diety” - Diety.
Jeśli chcesz zdefiniować rabat na wybrane diety, skontaktuj się z BOK ([email protected]), ustawimy takie promocje indywidualnie.
Aby dodać dietę:
Po zdefiniowaniu diety włącz ją do wyświetlania na karcie diet, przełączając opcję z „Ukryta” na „Aktywna”.