- Cateringi Dietetyczne
- Cuisinable

Cuisinable
- Dostępne diety i menu
Dostępne diety i menu
- O cateringu
O cateringu
Posiłki przygotowujemy bez kompromisów. Używamy wyselekcjonowanych składników takich jak jaja z wolnego wybiegu, pieczywo pełnoziarniste własnego wypieku, warzywa i owoce z certyfikatem bio, superfoods - chia, jagody goji, quinoa, siemię lniane, czarnuszka, rokitnik. Sami tłoczymy olej lniany, który dodajemy do sałatek, sami wędzimy wędliny we własnej wędzarni opalanej drewnem. Zamiast cukru używamy erytrolu. Tworzymy nasze dania z dbałością, stosujemy takie techniki jak sous vide, gotowanie na parze.
Wychodzimy z założenia, że wysoka jakość się opłaca. Jesteśmy doceniani przez Klientów, którzy cenią sobie nasz poziom, nasze podejście i zostają z nami. Tworzymy catering tak jakbyśmy sami chcieli jeść, co z resztą jest faktem, ponieważ sami również jesteśmy odbiorcami naszej oferty. Przygotowujemy dania smaczne i urozmaicone, staramy się zaskakiwać. Wychodzimy też z założenia, że zdrowe jedzenie może być naprawdę smaczne.- Zweryfikowany sanepid
Pozwolenie HŻN.4400.3.128.18, Piaseczno, 17.12.2018
Miasta i dostawa
- Babice Nowe,
- Blizne Jasińskiego,
- Blizne Łaszczyńskiego,
- Borzęcin Duży,
- Dawidy gm. Raszyn,
- Falenty,
- Izabelin,
- Jabłonna,
- Janki gm. Raszyn,
- Józefów,
- Kobyłka,
- Komorów gm. Michałowice,
- Konotopa gm. Ożarów Mazowiecki,
- Konstancin-Jeziorna,
- Laski gm. Izabelin,
- Latchorzew,
- Legionowo,
- Lesznowola,
- Łomianki,
- Marki,
- Michałowice,
- Michałowice-Wieś,
- Mory gm. Ożarów Mazowiecki,
- Nowa Iwiczna,
- Ołtarzew,
- Opacz gm. Michałowice,
- Otwock,
- Ożarów Mazowiecki,
- Piaseczno,
- Piastów,
- Pruszków,
- Puchały gm. Raszyn,
- Raszyn,
- Reguły,
- Sękocin Nowy,
- Sękocin Stary,
- Sękocin-Las,
- Stara Iwiczna,
- Stare Babice,
- Sulejówek,
- Truskaw,
- Warszawa,
- Zielonka, Więcej
Dostawa poranna
Dostawy weekendoweCatering na niedzielę dostarczany jest z sobotnim zestawemOpinieOpinie
4,96średnia ocena z 15 opiniiRóżnorodność5.0Smak4.9Dostawa5.0Estetyka5.0Pudełko5.0Jakość składników5.0Maciej
5.00Vegetarian + Fish
Jeden z najsmaczniejszych cateringów, dieta wege mega różnorodność a dania jak w dobrych restauracjach. Często świetne dania w stylu asian/fusion.
- 0
- 0
Smak posiłku5Pudełko5Różnorodność5Dostawa5Estetyka podania5Jakość składników55.00Fit&Meet 1200
Jestem mega zadowolona. Jedzonko zawsze jest na czas, jest bardzo smaczne i różnorodne i pięknie zapakowane. Kucharze umieją używać przypraw, co nie zdarza się często przy dietach pudełkowych. Na 1200 kaloriach mam 5 fajnych i kolorowych posiłków. Dieta raczej dla ludzi, którzy lubią wszystko i nie są uczuleni, ale warto.
- 0
- 0
Smak posiłku5Pudełko5Różnorodność5Dostawa5Estetyka podania5Jakość składników5Pawel
5.00Fit & Meat
Bardzo smaczna i zdrowa dieta. Najbardziej przekonala mnie jakość składników oraz smak i różnorodnosc potraw ❤️
- 0
- 0
Smak posiłku5Pudełko5Różnorodność5Dostawa5Estetyka podania5Jakość składników55.00Fit (+Meat)
Genialny. Testowałam 3 inne cateringi w tym 2 premium przed trafieniem na Cuisinable. Ten jest bez porównania najlepszy. Różnorodne potrawy, wszystkie PYSZNE bez wyjątku. Pierwszy catering w którym żadne danie nie lądowało w koszu. Smaczne, syte, jakościowe, polecam serdecznie!
- 0
- 1
Smak posiłku5Pudełko5Różnorodność5Dostawa5Estetyka podania5Jakość składników5Magdalena
4.40Nie -vege
Dla mnie wszystko bez zarzutu poza...smakiem. Testowałam przez tydzień i albo nie trafiłam w menu albo po prostu mam za mało wyrafinowane podniebienie. Indyk w gulaszu był twardy, wczorajszy obiad (gołąbek do tego z duszona w winie kapusta, a do tego jabłko i polędwiczka) od sasa do lasa, w dzisiejszej jajecznicy wędlina była trudna do pogryzienia. O smakach się nie dyskutuje i jak najbardziej dopuszczam możliwość, że po prostu cuisinable nie jest dla mnie (tym bardziej, że widzę dużo bardzo pozytywnych opinii, więc może miałam pecha). Wracam więc do diet mniej premium.
- 1
- 0
Smak posiłku3Pudełko5Różnorodność5Dostawa5Estetyka podania5Jakość składników5Oceń Cuisinable — dodaj swoją opinię!
Dodaj swoją opinię
Jedno zdanie teksu zachęcającego do dodania oceny.
Aby przesłać ocenę, wypełnij brakujące pola zaznaczone czerwonym kolorem.
Przeczytaj jak prawidłowo napisać opinię, aby została opublikowana →
Jak prawidłowo napisać opinię, aby została opublikowana?
Zależy nam na wysokiej jakości publikowanych opinii. Staramy się aby były one naprawdę pomocne dla wszystkich. Dlatego pamiętaj żeby Twoja opinia:
- była merytoryczna, szczegółowa i bogata w detale (nie publikujemy opinii "polecam" czy "nie polecam" - chcemy poznać jak najwięcej szczegółów)
- nie zawierała niekulturalnych czy obraźliwych zwrotów
- dotyczyła jednej, konkretnej firmy, którą właśnie oceniasz
- opisywała tylko Twoje doświadczenie z firmą, a nie zasłyszane plotki
- nie zawierała linków i odnośników do innych portali
Po prostu: wystaw taką opinię, jaką sam chciałbyś przeczytać :)
Administrator serwisu Cateromarket.pl nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy zgodnie z obowiązującym regulaminem. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną
Recenzja ekspertaRecenzja eksperta
Przeczytaj jak oceniamy →
Test cateringu dietetycznego przeprowadzony przez Cateromarket.pl jest w pełni niezależny. Catering zamówiliśmy anonimowo aby mieć pewność, że dostajemy posiłki takie same jak pozostali Klienci. Oświadczamy, że nie jest naszą intencją ani nie mamy żadnego interesu w promowaniu bądź deprecjonowaniu którejkolwiek z firm oferujących catering dietetyczny. Do każdej recenzji podchodzimy z najwyższą starannością i szczerością. Nie oznacza to jednak, że wszyscy muszą się z naszą recenzją zgadzać - różni ludzie, różne gusta, różne oczekiwania.
Wstęp
Bardzo ciekawe i nietypowe menu oparte o receptury z każdego zakątka świata skusiło nas do tego, żeby wypróbować catering dietetyczny "Cuisinable". W ofercie firmy znajdziemy dwie diety do wyboru - Fit(+Meat) oraz Vegeterian. Na potrzeby testu wybraliśmy tą pierwszą opcję, w wersji 1200kcal. Nie ukrywamy, że po obejrzeniu przedstawionej oferty i opinii dotyczących jakości i smaku mieliśmy dość wygórowane oczekiwania. W końcu nie często się spotyka aby catering np. samodzielnie tłoczył olej lniany :) Czy catering "Cuisinable" trafił w nasze gusta? Odpowiedź znajdziecie w naszej najnowszej recenzji.
Szczegóły recenzji
- Fit (+Meat)
- Styczeń 2020
Dzień 1
- Śniadanie: Własnego wypieku naturalne bułeczki owsiane pełnoziarniste ze słonecznikiem, pestkami dyni i siemieniem lnianym: pasta serowo-jajeczna ze świeżą czerwoną papryką, szczypiorkiem i majonezem niskotłuszczowym własnej produkcji; plastry pomidora, kiełki rzodkiewki
- II śniadanie: Smoothie "Fireball" - burak, imbir, chili, cytryna, cynamon, banan, błonnik, świeżo tłoczony sok z jabłek antonówek
- Obiad: Puebla Tex-Mex - "chilli con pollo" z mielonej piersi kurczaka zagrodowego z czerwoną fasolą, podane z naturalnym dzikim ryżem, świeżą salsą pomidorową, limonką, świeżą kolendrą, oliwą extra virgin i kwaśną śmietaną
- Podwieczorek: Delikatny wegański krem pomidorowo-oliwkowy na bazie kaszy gryczanej z jogurtem bałkańskim i świeżą natką
- Kolacja: Empanadas de championes y verduras - hiszpańskie krokiety warzywno-grzybowe z ciecierzycy i mąki słonecznikowej, miks sałat i kiełków z marchewką i ogórkiem, gęsty żurawinowo-porzeczkowo-pomidorowy sos chutney
- Pierwsze danie diety i od razu takie pozytywne wrażenia. Bułeczki owsiane były mega delikatne, rozpływały się w ustach, a w połączeniu z pastą jajeczno-serową były jeszcze smaczniejsze.
- Chilli con pollo na obiad było bardzo pyszne. Wszystkie składniki były dobrze przyrządzone, doprawione - po prostu smaczne!
- Lekka, a jednocześnie pożywna kolacja bardzo nam się spodobała. Pyszne krokiety z jeszcze smaczniejszym sosem.
- Smoothie na drugie śniadanie było dość ostre w smaku. Proponujemy następnym razem zrobić bardziej delikatne. :)
Dzień 2
- Śniadanie: Shakshaouka - pożywna i zdrowa tunezyjska potrawa z sadzonych jajek od kur ściółkowych i skąpanych w intensywnie przyprawionych pomidorach z dodatkiem bogatego w witaminy, białko, błonnik, karotenoidy i sole mineralne szpinaku, marchewki, czosnku i śródziemnomorskich przypraw, kiełki słonecznika dostarczające fosforu i wapnia oraz grillowana tortilla pszenna.
- II śniadanie: Fit-sweet: deser twarogowy na kaszy mannie z rodzynkami i kandyzowaną skórką pomarańczy
- Obiad: Sertéspörkölt - węgierski gulasz z chudej wieprzowiny z papryką i pieczarkami, wiejską maślaną kaszą jęczmienną, domowy ogórek kiszony, natka pietruszki
- Podwieczorek: Sopa crema de frijoles y apio - krem fasolowo-selerowy z oliwą truflową i szczypiorem, ziołowe grzanki graham własnego wypieku
- Kolacja: Cape Town gourmet – kompozycja sałatkowa z pieczonych batatów, zielonej soczewicy z karmelizowaną czerwoną cebulą, świeżą miętą i oliwą extra virgin, mix sałat z marchewką, pieczony ser owczy haloumi
- Shakshaouka była mega sycąca i bardzo smaczna jednocześnie.
- Deser twarogowy - pycha!
- Bardzo udane połączenie składników w kompozycji sałatkowej. Karmelizowana cebulka oraz batat dodawały słodkości w smaku i bardzo fajnie się łączyły z serem owczym haloumi.
- Kasza jęczmienna w gulaszu była trochę mdła.
Dzień 3
- Śniadanie: Chudy twarożek kanapkowy „fromage“ z rzodkiewką, szczypiorem i świeżym olejem słonecznikowym tłoczonym na zimno z własnej tłoczni; plastry pomidora, mix kiełków, pieczywo żytnie razowe na zakwasie
- II śniadanie: Smoothie „X-berry“ – czerwona porzeczka (niacyna, vit B6, antyoksydanty), czarna porzeczka (vit C), truskawka (vit C), maślanka odtłuszczona, chia (antyoksydanty), cytryna (vit C)
- Obiad: Sorta salmon niçoise – łosoś norweski (bogaty w Omega 3) wędzony na ciepło z młodymi ziemniakami, fasolką szparagową, pomidorem i czarnymi greckimi oliwkami, jajkiem na twardo od kur z wolnego wybiegu; natka pietruszki, dressing vinegrette na oliwie extra virgin i musztardzie francuskiej
- Podwieczorek: Muffins et graines de pavot – muffiny proteinowo-makowe na mące pełnoziarnistej dosładzane erytrolem (naturalny słodzik, 13 razy mniej kaloryczny niż cukier, zerowy IG)
- Kolacja: Krung Thep gourmet - marchewkowo-kokosowa tajska zupa z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, kukurydzą konserwową, pieczarkami, świeżą kolendrą i bogatym w antyoksydanty oraz NNKT omega 3, 6, 9 orzechowym sezamem
- Jesteśmy zachwyceni obiadem. Zarówno sos jak i sałatka były rewelacyjne.
- Muffinka była mega dobra. Dobrze upieczona i w miarę słodka. Idealna przekąska do kawy.
- Przepyszna i aromatyczna zupka tajska. Bardzo nam się spodobała.
Dzień 4
- Śniadanie: Omelette aux paprika et fromage - omlet z pieca przygotowany z jaj od kur z wolnego wybiegu, pieczonej papryki i serwatkowego niedojrzewającego sera ricotta, rukola, pomidor, kiełki rzodkiewki
- II śniadanie: Smoothie „Mango Lassi“ – maślanka odtłuszczona, mango puree (vit. A, C, E, potas , wapń), limonka (vit C), banan (potas, błonnik, witaminy, fosfor), mielony kardamon
- Obiad: Kurczak Tandoori w kremowym i aromatycznym curry na mleczku kokosowym, garam masala, kolendra, kmin rzymski, kurkuma, ciecierzyca, warzywa, dziki i naturalny ryż; kalafior pieczony, czarnuszka, świeża kolendra
- Podwieczorek: Crema di pomodoro e grana padano - gęsty krem pomidorowy z dodatkiem świeżej bazylii, oliwy truflowej i dojrzałego sera grana padano grattugiato
- Kolacja: Vellutata di fagioli e foccacia - pasta fasolowa z karmelizowanym czosnkiem; focaccia pełnoziarnista własnego wypieku z rozmarynem, oliwą extra virgin, solą morką; słupki marchewki, kiełki słonecznika
- Mango Lassi było przepyszne, właśnie takie jakie ma być.
- Nieziemsko dobry kurczak curry, dobrze upieczony kalafior.
- Pasta fasolowa na kolację bardzo nam się spodobała.
- Trochę więcej chcielibyśmy pieczywa w ostatnim posiłku.
Dzień 5
- Śniadanie: Provence apéro - pasta z oliwek, kaparów, bakłażana, oliwy extra virgin i chudego kremowego twarogu z dodatkiem skórki cytryny; mix kiełków słonecznika, rzodkiewki i buraka, plasterki rzodkiewki; własnego wypieku naturalne bułeczki żytnie pełnoziarniste na zakwasie
- II śniadanie: Smoothie „Peanut butter“ – orzeszki ziemne (białko, niacyny, błonnik, kwasy tłuszczowe omeg 3, 6, 9), banan (potas, błonnik, witaminy, fosfor), sok z cytryny (vit C), różowa sól himalajska, maślanka odtłuszczona, erytrol (naturalny słodzik, 13 razy mniej kaloryczny niż cukier, zerowy IG)
- Obiad: Polpette di tacchino al sugo – włoski klasyk, czyli pulpeciki z indyka z bazylią i pomidorami w kremowym sosie gorgonzola, blanszowany szpinak, makaron pełnoziarnisty fusilli, płatki solankowego twardego sera parmegiano, natka pietruszki
- Podwieczorek: Crème d’oignon - prowansalski krem cebulowo-tymiankowy na białym wytrawnym winie, tarty dojrzewający twardy podpuszczkowy o łagodnym orzechowym smaku ser gruyere, szczypiorek, ziołowe grzanki graham własnego wypieku
- Kolacja: Chiang Mai gourmet - orientalny smażony ryż z jajkiem i warzywami w sosie sojowym, kiełki fasoli mung, dymka cebulki, bogaty w antyoksydanty i kwasy tłuszczowe omega 3, 6, 9 orzechowy sezam
- Rewelacyjne smoothie z masłem orzechowym. Nie próbowaliśmy czegoś takiego wcześniej, ale smakuje wspaniale.
- Pulpeciki z indyka były bardzo miękkie i delikatne - rozpadały się w ustach. Pyszny obiad!
- Bułeczka żytnia własnego wypieku była rewelacyjna w smaku!
Dzień 6
- Śniadanie: Pâte au saumon de l’atlantique fumé - pasta z łososia atlantyckiego wędzonego w zimnym dymie bukowym z jajkiem od kur z wolnego wybiegu i majeonezem własnej produkcji, szczypiorkiem, plastrami rzodkiewki i ogórka konserwowego, pieczywo pełnoziarniste własnego wypieku
- II śniadanie: Muffins à la gourmandises et au fromage blanc - dietetyczne pełnoziarniste muffiny z owocowe z twarogiem dosładzane erytrolem (naturalny słodzik, 13 razy mniej kaloryczny niż cukier, zerowy IG)
- Obiad: Hat Yai Roadside - schab smażony na woku metodą stir fry z warzywami i makaronem ryżowym w słodko-ostrym sosie ananasowym, brokuł z pieca w marynacie sojowo-czosnkowej, prażony orzechowy sezam, świeża kolendra i orzeszki ziemne
- Podwieczorek: Sopa crema de frijoles y pimientos - krem z fasoli i wędzonej papryki z jogurtem bałkańskim i natką pietruszki
- Kolacja: Neapolitańska kompozycja sałatkowa z zielonym pesto własnej produkcji na oliwie extra virgin, pomidorem, delikatnym serem serwatkowym capri typu włoskiego, prażonymi pestkami dyni, mixem sałat i ziołowymi grzankami pełnoziarnistymi własnego wypieku
- Jesteśmy zachwyceni muffinami. Smakowały rewelacyjnie!
- Znakomity obiad. Lubimy takie azjatyckie dania, zwłaszcza jak są takie dobre.
- Bardzo dobra sałatka na kolację. Pesto przepyszne!
- Fajnie by było jakby grzanki do sałatki były mniej tłuste.
Dzień 7
- Śniadanie: Gran'OLA! - wypiekana w piecu granola owsiana na szlachetnym miodzie lipowym z dodatkiem wiórków kokosowych i bogatego w antyoksydanty i kwasy tłuszczowe omega 3, 6, 9 orzechowego sezamu, podane z odtłuszczonym jogurtem typu greckiego, "owocami zdrowia i długowieczności" czyli jagodami goji oraz chia (antyoksydanty, NNKT omega 3 i 6, wapń i błonnik), naturalna frużelina owocowa własnej produkcji
- II śniadanie: Al Diyafa Hummus - pasta z ciecierzycy i tahini własnej produkcji z oliwą extra virgin, chrupiące pełnoziarniste nachos
- Obiad: Pollo El Paso - soczyste paseczki z kurczaka w pikantnej panierce kukurydzianej pieczone beztłuszczowo w piecu z „łódeczkami” ziemniaczanymi, surówka Coleslaw z majonezem niskotłuszczowym własnej produkcji
- Podwieczorek: Crème d'épinards – delikatny krem szpinakowy z kremowym serem pleśniowym o mocnym smaku Saint Agur i prażonymi płatkami migdałowymi
- Kolacja: Kompozycja sałatkowa z zielonej soczewicy, marchewki baby pieczonej z tymiankiem i oliwą extra virgin, karmelizowanej cebuli, pieczonego sera owczego haloumi, sałaty lodowej i kiełków słonecznika
- Taką granolę jedlibyśmy chyba codziennie na śniadanie.
- Aromatyczny, pyszny krem szpinakowy z roztopionym po podgrzaniu serem pleśniowym to niebo w gębie!
- Przyjemna i pożywna kolacja. Lubimy soczewicę w połączeniu z warzywami!
- Wędzona papryka, którą był posypany hummus trochę popsuła smak niestety .
Dzień 8
- Śniadanie: Pieczywo pełnoziarniste własnego wypieku z jajecznicą od kur zagrodowych na klarowanym maśle z pieczarkami i smażoną cebulką, tarty ser gouda, pomidor pieczony w oliwie i toskańskich ziołach, kiełki rzodkiewki
- II śniadanie: Smoothie „Green energy“ – seler naciowy (antyoksydanty, vit C, vit B, kwas foliowy), limonka (vit C), cytryna (vit C), świeża mięta, banan (potas, błonnik, witaminy, fosfor), świeżo tłoczony sok jabłkowy (antyoksydanty , vit C, potas)
- Obiad: Lasagne alla carbonara - mięso wołowe mielone duszone w burgundzkim czerwonym winie z siekaną cebulą, marchwią, bazylią, pomidorami i sosem beszamelowym podane w pełnoziarnistym makaronie typu lasagne z pszenicy durum, płatki twardego lombardzkiego sera grana padano
- Podwieczorek: Veloute vermillon – dietetyczny krem z buraków, pomidorów i soczewicy, pieczony ser owczy haloumi, natka pietruszki
- Kolacja: Inca Roca - kompozycja sałatkowa z komosy ryżowej (quinoa – duża zawartość białka, kwasy linolenowy, oleinowy i linolowy) z kiełkami fasoli mung, pieczoną papryką, czarnymi oliwkami, owczym serem feta i oliwą extra virgin
- Smaczna jajecznica i również smaczne pieczywo!
- Myśleliśmy, że próbując lasagne nic nas nie zaskoczy. A tu taka niespodzianka! Możemy śmiało powiedzieć, że była ona najlepsza wśród wszystkich które wcześniej próbowaliśmy!
- Przepyszne smoothie! Najmocniej tam był wyczuwalny seler, ale jabłko i limonka dodawały swój przyjemny posmak. Te wszystkie składniki w połączeniu to 10/10
- Kolacja średnio nam przypadła do gustu - czegoś nam tu zabrakło..
Dzień 9
- Śniadanie: Hampton’s oats - dietetyczna bezlaktozowa owsianka z pieczonym jabłkiem, prażonymi płatkami migdałowymi i owocami granatu
- II śniadanie: Vellutata di zucchine e piselli - krem z cukinii i zielonego groszku z niskotłuszczowym jogurtem greckim, pieprzem cytrynowym i dymką cebulki
- Obiad: Pulyka pörkölt – węgierski gulasz z indyka z tymiankową marchewką, suszonymi pomidorami, ziołowa biała kasza gryczana z natką pietruszki, kiszony ogórek
- Podwieczorek: Smoothie „Karotka“ - świeżo wyciskany sok z marchewki (betakaroten), banan (potas, błonnik, witaminy, fosfor), świeżo tłoczony sok jabłkowy (przeciwutleniacze, vit C, potas), sok z cytryny (vit C)
- Kolacja: Ensalada de atún y huevo – sałatka z jaj od kur zagrodowych z tuńczykiem błękitnym, kurkumowym ryżem, serem edamskim , niskotłuszczowym majonezem własnej produkcji, kukurydzą złocistą, porem; mix kiełków buraka, rukoli, sałaty lodowej i pomidora
- Owsianka w połączeniu z pieczonym jabłkiem była bardzo smaczna. Pestki granatu bardzo tam pasowały.
- Bardzo dobrze przyrządzone mięso z indyka w gulaszu.
- Sałatka zniknęła w mgnieniu oka - taka była pyszna!
Dzień 10
- Śniadanie: Provence apéro – pasta twarogowa z papryką, oliwkami, suszonymi pomidorami i świeżymi ziołami; plastry pomidora, kiełki rzodkiewki, pieczywo żytnie razowe na zakwasie
- II śniadanie: Nan’s yummy - dietetyczne owsiane ciasteczka na bazie izolatu białkowego z wiórkami kokosowymi
- Obiad: Kurczak z pieca w sosie na bazie papryczki, ziela angielskiego, gałki muszkatałowej, tymianku, liści laurowych i czosnku w kompozycji z ryżem z pieczoną papryką, fasolką szparagową, zielonym groszkiem, marchewką i cebulą; natka pietruszki; kwaśna śmietana ze szczypiorem; ostry sos z papryczki chilli, czosnku i kminu rzymskiego
- Podwieczorek: Saint-Jean-de-Luz gourmet - carpaccio z gotowanego buraka na miksie sałat, rukoli i szpinaku, kiełki słonecznika, kremowy truflowy twarożek chevre z orzechami włoskimi, owoce granatu, prażone pestki dyni
- Kolacja: Słowiańskie smaki, czyli wegetariański żurek na zakwasie z mąki gryczanej i żytniej podany z jajkiem od kur zagrodowych, świeżym koperkiem i niepaloną kaszą gryczaną
- Pasta twarogowa z pieczywem - smaczna opcja na śniadanie.
- Przepyszne ciasteczka owsiane! Zjedliśmy je z wielką przyjemnością.
- Bardzo nam smakował upieczony kurczak z ryżem i warzywami. Sos do kurczaka był rewelacyjny!
- Kasza gryczana w żurku średnio nam pasowała
Podsumowanie strony wizualnej:
Wszystkie dania wyglądały estetycznie, przyciągały wzrok. Nietypowa torebka, w której są dostarczane posiłki bardziej przypomina prezentową.
Elegancja i luksus w wyglądzie to jest to co zdecydowanie wyróżnia Cuisinable.
Podsumowanie różnorodności:
Cuisinable to zdecydowanie jeden z najbardziej różnorodnych cateringów dietetycznych w Polsce. Codziennie zupełnie inne dania, inne receptury. Zamawiając dietę można wypróbować dania z różnych zakątków świata. Oby tak dalej!
Podsumowanie jakości:
Jakość jest czymś na co firma zwraca szczególną uwagę: pieczywo własnego wypieku, jaja od kur z wolnego wybiegu, własnoręcznie tłoczony olej lniany i wiele innych tego typu rzeczy są tego potwierdzeniem. Pod czas trwania testu nigdy nie mieliśmy żadnych wątpliwości co do jakości i świeżości posiłków.
Podsumowanie dostaw:
Dostawy zawsze odbywały się o właściwej porze, do tego nie mamy żadnych zastrzeżeń.
Nigdy nic nie przyjechało zniszczone lub wylane. Wszystkie posiłki były zawsze szczelnie zapakowane i podpisane.
Zabrakło nam tylko podania kaloryczności posiłku na każdym opakowaniu.
Inne uwagi:
Pewnie już nie musimy odpowiadać na pytanie, które mieliśmy na początku recenzji. Cuisinable zdecydowanie spełnił nasze oczekiwania.
Cieszymy się, że firma przywiązuje tak dużą uwagę co do jakości i różnorodności posiłków. Mieliśmy kilka drobnych spostrzeżeń, ale to nic w porównaniu do całości. Uważamy, że firma ma duży potencjał i mamy nadzieję, że ta jakość będzie tylko się polepszała! :)
Odbieraj rabaty!
Zostaw nam swój adres email aby otrzymywać dedykowane kupony rabatowe, informacje o promocjach, informacje o nowych dietach i nowych fit cateringach w Twoim mieście.
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Pliki cookies pozwalają nam na dostosowanie strony do Twoich preferencji oraz pomagają nam w celach statystycznych i reklamowych. Możesz w każdej chwili wyłączyć cookies w swojej przeglądarce. Więcej w Polityce prywatności.Odbieraj rabaty!
Zostaw nam swój adres email aby otrzymywać dedykowane kupony rabatowe, informacje o promocjach, informacje o nowych dietach i nowych fit cateringach w Twoim mieście.
- Zweryfikowany sanepid