SuViBox

4.69
4,69
R贸偶norodno艣膰
4.8
Smak
4.6
Dostawa
4.6
Estetyka
4.7
Pude艂ko
4.7
Jako艣膰 sk艂adnik贸w
4.6
Niestety obecnie nie mo偶esz zam贸wi膰 tego cateringu.
Sprawd藕 polecane oferty w Twoim mie艣cie
  • Dost臋pne diety

Dost臋pne diety

Standard

od 46.49 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

Sport

od 52.07 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

DASH

od 51.14 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

Bez ryb

od 46.49 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

Vege

od 46.49 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

Detox

od 55.79 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS

MIND

od 51.14 z艂 / dzie艅

ZOBACZ OPIS
  • O cateringu

    O cateringu

    Catering dietetyczny SuviBox to jedna z nielicznych kuchni w Polsce, kt贸ra przygotowuje swoje potrawy metod膮 >sous vide<. Sous vide, czyli po francusku gotowanie w pr贸偶ni, to metoda polegaj膮ca na powolnym gotowaniu w niskich temperaturach, w szczelnie zamkni臋tych workach plastikowych. Poniewa偶 temperatura gotowania nie przekracza 70 stopni w przypadku mi臋s oraz 85 stopni w przypadku warzyw, wszystkie potrawy charakteryzuj膮 si臋 bardzo wyrazistym, naturalnym smakiem oraz zachowuj膮 najcenniejsze warto艣ci od偶ywcze.

    Najlepsi szefowie kuchni wraz z zespo艂em specjalist贸w ds. 偶ywienia dbaj膮 o to, aby menu by艂o nie tylko smaczne i warto艣ciowe, ale tak偶e r贸偶norodne. Catering dietetyczny SuviBox szczyci si臋 tym, i偶 w swojej ofercie ma 400 niepowtarzalnych, ca艂odziennych menu, co oznacza, 偶e ka偶dego dnia przez ponad rok Klienci ciesz膮 si臋 unikalnym jad艂ospisem.

    • Zweryfikowany sanepid

      Pozwolenie PPIS-艁-H呕-4620-976/17, 艁贸d藕, 02.06.2017

    Miasta i dostawa

    • Aleksandr贸w 艁贸dzki,
    • Andrespol,
    • Bia艂ystok,
    • Brwin贸w,
    • Bydgoszcz,
    • Bytom,
    • Gda艅sk,
    • Gdynia,
    • Gliwice,
    • Janki,
    • Katowice,
    • Kolbuszowa,
    • Komor贸w,
    • Konstancin-Jeziorna,
    • Konstanyn贸w 艁贸dzki,
    • Krak贸w,
    • Lublin,
    • 艁贸d藕,
    • O偶ar贸w Mazowiecki,
    • Pabianice,
    • Piast贸w,
    • Piotrk贸w Trybunalski,
    • P艂ock,
    • Podkowa Le艣na,
    • Pozna艅,
    • Raszyn,
    • Ruda 艢l膮ska,
    • Rzesz贸w,
    • Skierniewice,
    • Sopot,
    • Starowa G贸ra,
    • Tomasz贸w Mazowiecki,
    • Toru艅,
    • Tuszyn,
    • Warszawa,
    • Wroc艂aw,
    • Zabrze,
    • Zgierz,
    • 呕yrard贸w,
    Dostawa poranna
    Dostawy weekendowe
    Catering na niedziel臋 dostarczany jest z sobotnim zestawem
  • Opinie

    Opinie

    4,69
    艣rednia ocena z 57 opinii
    R贸偶norodno艣膰
    4.8
    Smak
    4.6
    Dostawa
    4.6
    Estetyka
    4.7
    Pude艂ko
    4.7
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    4.6

    2.95

    Standard

    Nie wiem kto wystawia艂 poprzednie opinie ale na jej podstawie zach臋cona wykupi艂am dwa pakiet pr贸bne. Ka偶dy ma inne kubki smakowe ale uwie偶cie 偶e niekt贸rych mazi nie by艂am w stanie ruszy膰. By膰 mo偶e 藕le trafi艂am Og贸lnie nie polecam

    • 0
    • 0
    Smak posi艂ku
    2
    Pude艂ko
    4
    R贸偶norodno艣膰
    4
    Dostawa
    5
    Estetyka podania
    4
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    2

    5.00

    Standard

    M贸j ulubiony ?? Testowa艂am naprawd臋 wiele catering贸w ale ten spe艂nia moje oczekiwania w 100%. Jedzenie jest przepyszne (pol臋dwiczki sous-vide i sosy grzybowe rz膮dz膮????), zawsze 艣wie偶e i 艂adnie wygl膮daj膮ce dania, dostawa bez zarzutu, jedyny catering z ofert膮 ekologicznych pude艂ek a Panie w BOK mi艂e i serdeczne ???????????? z czystym sumieniem polecam ka偶demu!

    • 1
    • 0
    Smak posi艂ku
    5
    Pude艂ko
    5
    R贸偶norodno艣膰
    5
    Dostawa
    5
    Estetyka podania
    5
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    5

    5.00

    Detox

    Zam贸wi艂em diet臋 Detox bo chcia艂em poczu膰 si臋 l偶ej i do tego zrzuci膰 5-6kg. Nastawi艂em si臋 na katorg臋 a tu niespodzianka!???? kocham mi臋so ale przy tej diecie w og贸le nie odczuwam jego braku. Naprawd臋 smakowite dania wegetaria艅skie i fajny pomys艂 z tymi koktajlami na 2 posi艂ki. Obecnie jestem na urlopie ale wr贸c臋 na pewno!!!!

    • 1
    • 0
    Smak posi艂ku
    5
    Pude艂ko
    5
    R贸偶norodno艣膰
    5
    Dostawa
    5
    Estetyka podania
    5
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    5

    4.30

    Vege 1000

    Zam贸wi艂am zestaw testowy i na nim ko艅cz臋 przygod臋 z SuviBox. Skusi艂a mnie proekologiczna oferta, kolejny plus za dostaw臋 w torbie termicznej - przy tych upa艂ach doskona艂a zmiana. Pod wzgl臋dem smaku i jako艣ci SuviBox zostawia konkurencj臋 daleko w tyle, jedzenia jest naprawd臋 du偶o. Niestety w 2 z 3 dni otrzyma艂am jedzenie w zniszczonych pude艂kach. Jedzenie wyla艂o si臋 do torby, wymiesza艂o na dnie. Wi臋kszo艣ci nie da艂o si臋 uratowa膰, o zabraniu do pracy nie by艂o w og贸le mowy - a przecie偶 o to w diecie pude艂kowej chodzi. Gdyby zdarzy艂o si臋 to raz, przy jednym pude艂ku, nie mia艂abym pretensji. Jednak taka cz臋stotliwo艣膰 wr贸偶y 藕le i w艂a艣nie dlatego z pewno艣ci膮 nie skorzystam wi臋cej z oferty firmy SuviBox. Dodatkowo na ulotce informacja o darmowej butelce wody, a nie dosta艂am jej ani razu. Niezbyt profesjonalne. Mam nadziej臋, 偶e uda si臋 namierzy膰 i wyeliminowa膰 藕r贸d艂o problem贸w. Na chwil臋 obecn膮 jestem na nie.

    • 3
    • 1
    Smak posi艂ku
    5
    Pude艂ko
    1
    R贸偶norodno艣膰
    5
    Dostawa
    1
    Estetyka podania
    3
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    5

    5.00

    PRO_EKO VEGE

    REWELACJA- jedyny catering z eko podej艣ciem i rewelacyjnymi biodegradowalnymi pude艂kami. KOCHAM; PYCHA! polecam; jest super

    • 1
    • 0
    Smak posi艂ku
    5
    Pude艂ko
    5
    R贸偶norodno艣膰
    5
    Dostawa
    5
    Estetyka podania
    5
    Jako艣膰 sk艂adnik贸w
    5

    Oce艅 SuViBox 鈥 dodaj swoj膮 opini臋!

    Dodaj swoj膮 opini臋

    Jedno zdanie teksu zach臋caj膮cego do dodania oceny.

    Przeczytaj jak prawid艂owo napisa膰 opini臋, aby zosta艂a opublikowana 鈫

    Jak prawid艂owo napisa膰 opini臋, aby zosta艂a opublikowana?

    Zale偶y nam na wysokiej jako艣ci publikowanych opinii. Staramy si臋 aby by艂y one naprawd臋 pomocne dla wszystkich. Dlatego pami臋taj 偶eby Twoja opinia:

    • by艂a merytoryczna, szczeg贸艂owa i bogata w detale (nie publikujemy opinii "polecam" czy "nie polecam" - chcemy pozna膰 jak najwi臋cej szczeg贸艂贸w)
    • nie zawiera艂a niekulturalnych czy obra藕liwych zwrot贸w
    • dotyczy艂a jednej, konkretnej firmy, kt贸r膮 w艂a艣nie oceniasz
    • opisywa艂a tylko Twoje do艣wiadczenie z firm膮, a nie zas艂yszane plotki
    • nie zawiera艂a link贸w i odno艣nik贸w do innych portali

    Po prostu: wystaw tak膮 opini臋, jak膮 sam chcia艂by艣 przeczyta膰 :)

    Administrator serwisu Cateromarket.pl nie ponosi odpowiedzialno艣ci za wypowiedzi Internaut贸w opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy zgodnie z obowi膮zuj膮cym regulaminem. Osoby zamieszczaj膮ce wypowiedzi naruszaj膮ce prawo lub prawem chronione dobra os贸b trzecich mog膮 ponie艣膰 z tego tytu艂u odpowiedzialno艣膰 karn膮 lub cywiln膮

  • Recenzja eksperta

    Recenzja eksperta

    Przeczytaj jak oceniamy 鈫

    Test cateringu dietetycznego przeprowadzony przez Cateromarket.pl jest w pe艂ni niezale偶ny. Catering zam贸wili艣my anonimowo aby mie膰 pewno艣膰, 偶e dostajemy posi艂ki takie same jak pozostali Klienci. O艣wiadczamy, 偶e nie jest nasz膮 intencj膮 ani nie mamy 偶adnego interesu w promowaniu b膮d藕 deprecjonowaniu kt贸rejkolwiek z firm oferuj膮cych catering dietetyczny. Do ka偶dej recenzji podchodzimy z najwy偶sz膮 staranno艣ci膮 i szczero艣ci膮. Nie oznacza to jednak, 偶e wszyscy musz膮 si臋 z nasz膮 recenzj膮 zgadza膰 - r贸偶ni ludzie, r贸偶ne gusta, r贸偶ne oczekiwania.

    Wst臋p

    do uzupe艂nienia po konsultacji z SuViBox

    Szczeg贸艂y recenzji

    • Standard 2000kcal
    • Lipiec 2018

    Dzie艅 1

    • 艢niadanie: Sa艂atka z broku艂贸w z kulkami mozzarelli, pomidorkami koktajlowymi, podana z chrupkim pieczywem
    • II 艣niadanie: Krem z mascarpone, podany z biszkoptem i malinami
    • Obiad: Filet z kurczaka z Sous Vide w sosie szpinakowym podany z pasternakiem i pietruszk膮
    • Podwieczorek: Pieczona cukinia i bak艂a偶an w zio艂ach prowansalskich podane z sals膮 pomidorow膮
    • Kolacja: Letni kocio艂ek hiszpa艅ski z wieprzowin膮 podany z zapiekan膮 bagietk膮

    • Bardzo smaczne drugie 艣niadanie. Lekki deser z mascarpone. Biszkopty bardzo fajnie nasi膮kn臋艂y musem
    • Mi臋so z kurczaka gotowane metod膮 Sous vide rozp艂ywa艂o si臋 w ustach. Liczymy na wi臋cej takich da艅. Szpinak dobrze doprawiony
    • Twardy i niesmaczny broku艂 na 艣niadanie

    Dzie艅 2

    • 艢niadanie: Jaglanka z je偶ynami i porzeczkami
    • II 艣niadanie: Koktajl truskawkowy z nasionami chia
    • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym podana z makaronem pe艂noziarnistym i warzywami blanszowanymi
    • Podwieczorek: Krem z jarmu偶u z grzankami
    • Kolacja: Sa艂atka z kurczakiem, kalarep膮 sous - vide, groszkiem cukrowym, sosem sambalowym oraz pra偶on膮 cebulk膮

    • Sos z ogromn膮 ilo艣ci膮 kurek nadal wyrazowi pieczonej szynce. Spory udzia艂 procentowy mi臋sa w daniu to dla nas du偶a zaleta
    • Pierwszy raz jedli艣my jaglank臋 z kwa艣nymi owocami - pocz膮tkowo wydawa艂a si臋 nietrafiona, lecz po chwili bardzo j膮 polubili艣my :)
    • Bardzo aromatyczne mini-grzanki do kremu z jarmu偶u. Ten dodatek dobrze komponowa艂 si臋 z 艂agodnym kremem
    • Jaglanka, cho膰 smaczna, by艂a delikatnie zbyt rzadka

    Dzie艅 3

    • 艢niadanie: Komosanka na mleku ry偶owym z truskawkami oraz p艂atkami migda艂贸w i suszonym burakiem
    • II 艣niadanie: Orzechowa mieszanka
    • Obiad: Pol臋dwiczka wieprzowa z pieczarkami podana z mieszank膮 kasz z soczewic膮 oraz sur贸wk膮 z czerwonej kapusty
    • Podwieczorek: Risotto ze szpinakiem i serkiem ricotta
    • Kolacja: Pasztet drobiowy z suszonymi pomidorami podany z sa艂atk膮 z og贸rk贸w ma艂osolnych oraz chrupkim pieczywem

    • Bardzo dobrze ugotowany ry偶 do risotto - nawet po podgrzaniu by艂 al dente. Serek ricotta sprawi艂, ze ca艂e danie by艂o aksamitne i kremowe
    • Jak ka偶de danie mi臋sne - pol臋dwiczka rozp艂ywa艂a si臋 w ustach. Sos w daniu by艂 dobrze doprawiony i sprawi艂, 偶e raczej md艂e (z natury) kasze smakowa艂y bardzo dobrze
    • Pasztet drobiowy by艂 pyszny - idealna konsystencja, dobrze przyprawiony, dzi臋ki suszonym pomidorom smak pasztetu zosta艂 delikatnie prze艂amany i zaostrzony
    • Mieszanka orzechowa to troch臋 p贸j艣cie na 艂atwizn臋 - dodatkowo orzech贸w by艂o ma艂o - przez co musieli艣my wcze艣nie je艣膰 obiad

    Dzie艅 4

    • 艢niadanie: Frittata z kalafiorem i jarmu偶em, serem kozim oraz sa艂atk膮 z pomidora i papryki
    • II 艣niadanie: Fit sernik pieczony z polew膮 czekoladow膮 i czerwon膮 porzeczk膮
    • Obiad: Pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym podane z kasz膮 gryczan膮 oraz brukselk膮 sous-vide
    • Podwieczorek: Marchewka oraz seler naciowy sous-vide
    • Kolacja: Sa艂atka z kolorowego makaronu z semoliny z kurczakiem sous-vide, pomidorkami koktajlowymi oraz pra偶onymi pestkami dyni

    • Kozi ser doda艂 frittacie wytrawnego smaku - ciekawe po艂膮czenie, delikatna, omletowa zapiekanka z intensywnym serem
    • Du偶y plus za drugie 艣niadanie - sernik idealnie trafi艂 w nasz gust
    • Pulpety po prostu rozpada艂y si臋 w ustach - g艂臋boki, pomidorowy sos bardzo dobrze komponowa艂 si臋 z kasz膮 i mi臋sem

    Dzie艅 5

    • 艢niadanie: Pasta warzywna z soczewic膮 podana z cz膮stkami 艣wie偶ej marchewki oraz waflem ry偶owym
    • II 艣niadanie: Sa艂atka z melonem, arbuzem i serem feta
    • Obiad: Pol臋dwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu podane z puree z dyni z m艂od膮 fasolk膮 szparagow膮
    • Podwieczorek: Pomara艅czowy serek z nasionami chia podany z malinami, czekoladow膮 polew膮 oraz biszkoptem Ladyfingers
    • Kolacja: Gotowana wo艂owina podana w sa艂atce z kasz膮 p臋czak, marynowan膮 gruszk膮 oraz dyni膮

    • Bardzo smaczny podwieczorek - smakiem przypomina艂 domowy sernik na zimno. Du偶a ilo艣膰 dodatk贸w - du偶y plus
    • Delikatne pol臋dwiczki z sosem pieprzowym to ciekawe, kontrastowe po艂膮czenie. Sos bardzo dobrze doprawiony
    • S艂abe 艣niadanie - gotowe wafle ry偶owe i do艣膰 rzadka pasta warzywna, kt贸ra konsystencj膮 przypomina艂a raczej zup臋 krem ni偶 past臋 do pieczywa

    Dzie艅 6

    • 艢niadanie: Omlet z rukol膮 i pomidorkiem koktajlowym
    • II 艣niadanie: Koktajl z owoc贸w le艣nych z nut膮 kokosow膮
    • Obiad: Le艣ny gulasz z jelenia i ciecierzycy podany z kasz膮 j臋czmienn膮 i sur贸wk膮 z kolorowego pomidora
    • Podwieczorek: Kalafior zapiekany w curry
    • Kolacja: Makaron pe艂noziarnisty z kurczakiem, suszonymi pomidorami i oliwkami

    • Omlet - mocno puszysty i lekki. Delikatny smak zosta艂 mi艂o wzbogacony rukol膮. Danie dobrze przyprawione
    • Gulasz z jelenia mocno nas zaskoczy艂 - mi臋so bardzo rzadko spotykane w cateringach. Dodatkowo bardzo wymagaj膮ce w przygotowaniu, a nas by艂o soczyste i mi臋kkie
    • Bardzo ciekawe po艂膮czenie - dzi臋ki curry kalafior zyska艂 nowe 偶ycie. Md艂e warzywo sta艂o si臋 wyrazistym daniem z charakterem
    • Sk贸rki z pomidork贸w w omlecie poodkleja艂y si臋 i nie wygl膮da艂y zbyt dobrze
    • Ma艂o syc膮cy koktajl, ci臋偶ko by艂o wytrzyma膰 do obiadu

    Dzie艅 7

    • 艢niadanie: Twar贸g podany z kie艂kami s艂onecznika, pomidorem, szczypiorkiem oraz pieczywem pe艂noziarnistym
    • II 艣niadanie: Kasza manna z sosem czekoladowym i porzeczkami
    • Obiad: Szynka szarpana w sosie musztardowym podana z kasz膮 p臋czak oraz sur贸wk膮 z kapusty peki艅skiej
    • Podwieczorek: Sa艂atka z broku艂贸w podana z pomidorem koktajlowym oraz tartym greckim serem
    • Kolacja: W臋dzona makrela podana z buraczanym ry偶em, jarmu偶em oraz sa艂atk膮 z og贸rka

    • Ciekawa forma podania kaszy manny - w postaci ciastka. Super smaczne drugie 艣niadanie - nie za s艂odkie, nie za md艂e
    • Bardzo lubimy sosy musztardowe a ten podany do szynki szarpanej by艂 tak smaczny, 偶e 偶a艂ujemy, 偶e by艂o go tak ma艂o

    Dzie艅 8

    • 艢niadanie: Wytrawna jaglanka z szynk膮, salami i kolorow膮 papryk膮
    • II 艣niadanie: Meloniada z ananasa, melona, brzoskwini i banana
    • Obiad: Filet z kurczaka sous-vide w potrawce z warzyw podany z kluseczkami gnocchi
    • Podwieczorek: Fit wrap z gyrosem wieprzowym, warzywami oraz sosem czosnkowym
    • Kolacja: Zupa fasolowa z warzywami

    • Du偶y plus za fit wrap. Lubimy takie przek膮ski a te mia艂y dodatkowo du偶o mi臋sa. Dobrze dobrane warzywa
    • Smaczna meloniada - lekko kwaskowa, orze藕wiaj膮ca. Z lodem smakowa艂a wy艣mienicie
    • Mieszanka warzyw na obiad smakowa艂a jak gotowa mro偶onka, a my nie lubimy gotowc贸w :(

    Dzie艅 9

    • 艢niadanie: Sandwich pe艂noziarnisty z rostbefem wo艂owym podany z papryk膮 i sa艂at膮
    • II 艣niadanie: Sa艂atka owocowa z arbuzem, melonem, winogronem oraz granatem
    • Obiad: Nuggetsy rybne w panko, podane z mizeri膮 z gruszk膮 oraz puree z kalafiora
    • Podwieczorek: Modra kapusta ze 艣liwkami oraz rodzynkami
    • Kolacja: Kaszotto z grzybami le艣nymi podane z kurczakiem sous-vide oraz blanszowan膮 marchewk膮

    • Kanapki nas zaskoczy艂y - solidny kawa艂ek mi臋sa z super sosem. Poczuli艣my si臋 jakby艣my jedli smaczny streetfood w wersji dietetycznej
    • Bardzo intensywny smak grzyb贸w w kaszotto - bardzo przemy艣lane danie. Kasza dobrze ugotowana i doprawiona. Kurczak sous-vide jak zwykle rozp艂ywa艂 si臋 w ustach
    • Puree z kalafiora mia艂o zbyt wodnist膮 konsystencj臋, przez co nieco straci艂o na walorach estetycznych

    Dzie艅 10

    • 艢niadanie: Sa艂atka grecka z pieczonym serem halloumi podana z pieczywem chrupkim
    • II 艣niadanie: Orze藕wiaj膮cy koktajl og贸rkowo-mi臋towy z sol膮 himalajsk膮 i bia艂ym pieprzem
    • Obiad: Wieprzowina w sosie pieprzowym podana z kasz膮 p臋czak i m艂od膮, blanszowan膮 marchewk膮
    • Podwieczorek: Pra偶one jab艂ko podane z sosem czekoladowym
    • Kolacja: 艢wie偶e warzywa podane z kurczakiem sous-vide, dipem orzechowym i suszon膮 偶urawin膮

    • Sporo smacznego sera w sa艂atce greckiej
    • Mi臋so do obiadu jak zwykle by艂o bardzo delikatne i rozp艂ywa艂o si臋 w ustach. Plus za pikantny sos
    • Troch臋 ma艂e porcje - ledwo nam wystarczy艂y
    • 艢wie偶e warzywa w sa艂atce na kolacj臋 okaza艂y si臋 w g艂贸wnej mierze 艣rednio wygl膮daj膮c膮 i smakuj膮c膮 sa艂at膮 lodow膮. Rzepa by艂a niesmaczna.

    Podsumowanie strony wizualnej:

    Dania by艂y kolorowe i wizualnie na przyzwoitym poziomie. Dopatrzyli艣my si臋 kilku pojedynczych wyj膮tk贸w, jak na przyk艂ad nuggetsy rybne w panko, kt贸re powinny by膰 z艂ociste, a nie szarawe czy risotto ze szpinakiem, kt贸re by艂o niemal偶e jednolit膮 zielon膮 mas膮.

    Niemniej jednak dania w pude艂kach prezentowa艂y si臋 dobrze.

    Podsumowanie r贸偶norodno艣ci:

    Na tym obszarze dostrzegamy mo偶liwo艣ci do poprawy. Plusem dla nas jest r贸偶norodno艣膰 smak贸w i konsystencji serwowanych da艅, nawet je艣li g艂贸wny sk艂adnik jest taki sam. Dzi臋ki temu dieta nie by艂a monotonna. Natomiast uwa偶amy, 偶e zbyt cz臋sto wyst臋powa艂 kurczak i wieprzowina (po 8 razy ka偶de w te艣cie rozbitym na 12 dni - dwa razy odwo艂ali艣my catering). Bardzo mi艂ym zaskoczeniem okaza艂 si臋 gulasz z jelenia. I niesamowicie 偶a艂ujemy, 偶e nie by艂o wi臋cej nieoczywistych da艅 mi臋snych z rybami w艂膮cznie.

    Podsumowanie jako艣ci:

    Og贸lnie wystawiamy ocen臋 pozytywn膮, cho膰 nie wszystkie dania wypad艂y idealnie - sa艂ata lodowa z kolacji w ostatnim dniu by艂a lekko zwi臋d艂a i br膮zowia艂a przy ci臋ciach. Niekt贸re dania by艂y wg nas r贸wnie偶 za proste - mieszanka orzech贸w, czy gotowe wafle ry偶owe lub pieczywo chrupkie. Zawsze powtarzamy, 偶e im mniej produkt贸w gotowych tym lepiej.

    Podsumowanie dostaw:

    Dostawy zawsze punktualnie, bez zarzutu - przed wybran膮 godzin膮 czeka艂y pod drzwiami. Raz trafi艂o nam si臋 niezbyt dok艂adnie zgrzane pude艂ko - przez co troch臋 zawarto艣ci uleg艂o rozlaniu. Prawie do ka偶dej dostawy do艂膮czona by艂a butelka wody niegazowanej (ciekawi nas czemu nie do ka偶dej? :) ).

    Ciekawostk膮 dla nas okaza艂o si臋 dodawanie do paczek ulotek informuj膮cych o eventach sportowych (nam trafi艂y si臋 dwie ulotki, m.in. event Marcina Gortata). Doceniamy takie inicjatywy. Jednak nale偶y by膰 na tym polu bardzo ostro偶nym aby nie przekroczy膰 granicy nachalnego marketingu. Dodatkowo widzimy ryzyko, zwi膮zane z brakiem personalizacji co do zainteresowa艅 i przede wszystkim lokalizacji (eventy w 艁odzi mog膮 nie zainteresowa膰 mieszka艅c贸w Warszawy).

    Na koniec zdecydowanie musimy wspomnie膰 o liczbie zszywek u偶ywanych do zamkni臋cia torby - czasem by艂o ich ok. 10. Tak zszytej torby nie da si臋 otworzy膰 bez porozrywania - nie wygl膮da to p贸藕niej estetycznie. Z do艣wiadczenia wiemy, 偶e 2-3 zszywki w zupe艂no艣ci wystarcz膮 aby zabezpieczy膰 torb臋.

    Inne uwagi:

    Podczas pierwszej dostawy otrzymali艣my pakiet startowy - szereg informacji na temat doboru diety oraz rabaty do podmiot贸w wsp贸艂pracuj膮cych (np. rabat na zakup od偶ywek w 艁odzi). Bardzo sobie chwalimy tak膮 inicjatyw臋, jednak zwracamy uwag臋 na ryzyko braku personalizacji np. geograficznej.

od z艂 / dzie艅

Przyk艂adowe menu
艢niadanie: II 艣niadanie: Obiad: Podwieczorek: Kolacja: Dodatkowy:
WARIANTY KALORYCZNE